DESPRE NOI

Suntem o echipă tânără ce pune pasiune în toate proiectele sale încă din anul 2007. O dată cu noile schimbări datorate dezvoltării mediului online am constatat o cerere tot mai mare a românilor ce doresc să-și dezvolte o afacere în mediul online. Cu siguranță pentru acest lucru ne vizitezi acum și te informezi despre o posibilă colaborare. Mai jos vei găsi o listă cu întrebări și răspunsuri, creată pentru a scurta timpul de hotărâre și a te convinge că suntem alegerea perfectă!
Dacă nu găsești mai jos răspunsul la întrebarea ta ne poți contacta în privat

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

De ce să aleg să lucrez cu voi?

Considerăm că fiecare persoană ar trebui să-și permită dezvoltarea unei afaceri în online chiar și cu resurse financiare limitate. Noi punem la dispoziție un configurator online prin care vă puteți alege un pachet potrivit pentru voi.

Cât de sigur este proiectul?

Siguranța proiectelor noastre este dovedită de portofoliul de peste 500 de proiecte realizate până în prezent.

Cum se calculează prețul?

Am gândit un configurator automat prin care vă puteți calcula singuri costul proiectului în funcție de necesitățile voastre. Dacă totuși nu sunteți siguri ce ar trebui să conțină un proiect potrivit pentru voi, vă putem sta la dispoziție pentru a concepe împreună un pachet potrivit.

Ce primesc concret?

La finalul proiectului, ve-ți beneficia de un Website perfect funcțional și adaptat nevoilor dumneavoastră. Toate cerințele stabilite la început se vor respecta punctual.

Cum se achită proiectul? Se poate achita în rate?

Se achită un avans de 30% din prețul proiectului la început. Când proiectul ajunge la final se achită restul din suma calculată la început.

Prețul este negociabil?

Avînd în vedere că vă oferim posibilitatea de a vă configura singuri proiectul dorit, vă puteți stabili singuri un buget pe măsura nevoilor și situației dumneavoastră financiară. Totuși dacă doriți ceva anume și nu apare în configurator, noi suntem deschiși la discuții.

Cum o să administrez Website-ul?

Website-ul este foarte ușor de administrat. O să primiți ajutor din partea noastră în prima lună, de asemenea o să primiți o serie de tutoriale video pentru a învăța mai rapid cum se administrează website-ul.

Dacă nu am logo puteți să-l realizați voi?

În configurator aveți posibilitatea de a selecta LOGO ca proiect extra. O să primiți 3 variante de sigle pe 3 stiluri diferite. La final păstrăm varianta finală de care suntem toți mulțumiți.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de Website?

Încercăm în primă fază să vă rezolvam nemulțumirile. Dacă totuși nu reușim să vă satisfacem dorințele, o să primiți avansul înapoi fără cea mai mică problemă.

Dacă doresc ceva mai special?

Dacă aveți un proiect special și considerați că nu-l puteți transpune prin configuratorul nostru, ne puteți contacta prin formularul de pe pagina de Contact și discutăm ulterior.

Puteți modifica/ îmbunătați un website deja existent?

În funcție de caz, putem îmbunătăți dacă website-ul nu este unul foarte vechi și tehnologia ne-o permite.

Primesc Garanție?

Primele 12 luni vă stăm la dispoziție dacă pe website-ul dumneavoastră apar erori datorită construcției noastre. De asemenea, în prima lună beneficiați de suport din partea noastră pentru eventuale modificări minore.

Vă ocupați și de Promovare dacă dorim asta?

Promovare este unul dintre domeniile noastre de activitate principale. Datorită promovării sunteți și dumneavoastră aici, deci da, putem oferi și servicii de promovare Social Media (Facebook & Instagram) și Google ADS, preucm și SEO.

Dacă nu am fotografii pentru produsele de pe magazinul online cum procedăm?

Ne ocupăm de asemenea și de Fotografie de produs. Discutăm în privat despre acest lucru dacă sunteți interesați.